روش های کاربردی برای زبان آموزان خجالتی

  • خانه
  • روش های کاربردی برای زبان آموزان خجالتی

خجالت کشیدن شاید باعث شود که سرعت پیشرفتتان کمتر شود، اما نگران نباشید خجالتی بودن پس از مدت کوتاهی می تواند کمتر شود اگر خودتان هم به این حس غلبه کنید. امروز می خواهیم با برخی از روش هایی که خجالتی بودن شما را از بین می برد آشنا شویم، پس تا پایان متن همراه ما باشید.

 

روش های کاربردی برای زبان آموزان خجالتی

 

دلیل خجالتی بودن زبان آموزان

اگر شما خجالتی هستید از طریق این متن می توانید این حس را کمتر کنید ولی اگر فقط هنگام صحبت کردن به انگلیسی خجالت می کشید، بسیار ساده تر است. اگر چهار مهارت اصلی خود را تقویت کنید به راحتی می توانید صحبت کنید بدون آنگه خجالت بکشید.

 

چگونه خجالتی بودن را کنار بگذاریم؟ 

برای یادگیری یک زبان جدید، باید بتوانید مکالمه خوبی داشته باشید. پس خجالت کشیدن اولین مسئله ای است که باید آن را فراموش کنید. زبان هدف را مثل زبان مادری خود ببینید و از صحبت کردن نترسید. در واقع برای زندگی در یک کشور و ارتباط برقرار کردن با مردمان آنجا، باید به زبان آن تسلط داشته باشیم. از همین رو بهتر است قبل از هر اقدامی زبان آن کشور و طرز مکالمه موفق را بیاموزیم. 
برای اینکه مکالمه خوبی داشته باشید باید کلمات زیادی به گوشتان خورده باشد. اگر هر روز کلمات و اصطلاحات زیادی بشنوید، زودتر و راحت تر می توانید با آن ارتباط برقرار کنید. در واقع فقط شنیدن کلمات و عبارات کافی نیست و باید آن ها را تکرار کنید. کلمات جدیدی که در فیلم ها، موسیقی و اخبار می شنوید، در دفترچه ای یادداشت کنید تا از خاطرتان نرود. همچنین معنای آن ها را هم بیاموزید و سعی کنید روزانه آن ها را تکرار کنید و در مکالمه های خود بکار ببرید. اگر کلمه ای را قبلا اشتباه تلفظ می کردید و طرز صحیح آن را یاد گرفتید، از این به بعد دقیق و درست آن را تلفظ کنید تا ملکه ذهنتان شود.

 

روش های کاربردی برای زبان آموزان خجالتی

 

نفس عمیق بکشید

یکی از راه های کاهش استرس نفس عمیق است. هنگامی که خجالت بکشیم نفس های کوتاه و آرامی می کشیم. نفس عمیق این استرس را کاهش می دهد. قبل از اینکه شروع به صحبت کنید حداقل ۵ نفس عمیق بکشید تا ضربان قلبتان کنترل شود. 

 

از اشتباه کردن در زبان انگلیسی نترسید

اینکه در صحبت هایتان اشتباهاتی رخ دهد کاملا طبیعی است. پس از اینکه کلماتی را اشتباه تلفظ کنید یا عباراتی را به طور دقیق بکار نبرید مسئله ی عجیبی نیست. فقط فرد مقابل را از آن مطلع سازید تا صبر پیشه کند. 

 

نقاط قوت خود را برای یادگیری زبان شناسایی کنید

تقویت استعداد ها و توانایی هایتان فقط و فقط با تمرین و تکرار بدست می آیند. سعی کنید کلمات زیادی را یاد بگیرید و ارتباطات گسترده تری داشته باشید. البته نباید انتظار داشت که در همان ابتدا مهارت های شما عالی شوند، بلکه به ندرت و با گذر زمان استعداد شما در مکالمه تقویت می شود. 

 

از عبارات کلیدی برای یادگیری زبان استفاده کنید

عبارات کلیدی گزینه های مناسبی برای ادامه ی گفت و گو می باشند. برای اینکه مکالمه ی بهتری داشته باشید، چندین عبارت کلیدی را یاد بگیرید تا در مواقعی که صحبتی ندارید از آن ها استفاده کنید. یکی از آسان ترین این عبارات احوال پرسی است "How are you?" گفتن این جمله در هنگام احوال پرسی تا چه حد دشوار است؟ برای اینکه استرس خود را کاهش دهید و بتوانید جرعت جلو رفتن را به خود بدهید ابتدا بر روی عباراتی که از پیش آماده کرده اید تکیه کنید پس از آن کم کم می توانید عبارات دشوارتر را نیز بکار ببرید. اگر هنوز برای خود این عبارات را تنظیم نکرده اید پیش رو برای شما بخشی از این عبارات را مشخص خواهم کرد تا بتوانید برای خود منبعی از این عبارات درست کنید.  
 ?Hey, how’s it going
 (سلام، چطوری؟)  
?Wow, what about this weather, huh
 (واو، نظرت در مورد آب و هوا چیه؟)
!I’m starving! Let’s eat
(از گرسنگی دارم میمیرم! بیا یک چیز بخوریم!)
 

روش های کاربردی برای زبان آموزان خجالتی

 

در یادگیری زبان خودتان را با دیگران مقایسه نکنید

مفایسه خود با دیگران فقط وقت شما را خدر می دهد. تنها کسی که باید با او مقایسه شوید، خود دیروزتان است. از آنجایی که این افراد از اشتباه کردن نمی ترسند شما محو آن ها می شوید. در واقع اشتباه کردن باعث پیشرفت شما می شود پس ننرسید و صحبت کنید. 

 

از روش تصویر سازی استفاده کنید

به کدبندی، تصویر سازی ذهنی لغات و نامگذاری لغات کدینگ می گویند. که برای لغات و نام های شبیه به هم استفاده می شود. همچنین زبان آموزانی که تخیل خوبی دارند این روش را انجام می دهند.
اغلب لغات انگلیسی چندین معنی دارند برای اینکه بتوانیم آن ها را حفظ کنیم و معنی آن را نیز به خاطر بسپاریم؛ باید از کدینگ استفاده کنیم.
تا این راه یک نکته داریم  یعنی می توانیم با توجه به تلفظ، راهی آسان برای خود بسازیم و بعد از آن نوبت به تخیل می رسد که باید برای آن کدی بسازیم و استفاده کنیم تا وقتی لغت را شنیدیم معنی را بدانیم.

نظرات کاربران ( 706 بازدید کننده )

دیدگاه خود را به اشتراک بگذارید قسمت های ضروری علامت گذاری * شده اند

پشتیبانی در واتساپ