مکالمه به زبان انگلیسی بسیار راحت تر از نوشتن و خواندن آن است. فقط باید راه کار هایی را در نظر بگیرید تا با بهترین عملکرد مهارت اسپیکینگ خود را در خانه تقویت کنید. با این روش های ساده مکالمه مفید تری خواهید داشت. در ادامه با برخی از این روش ها آشنا می شویم.
برای تقویت اسپیکینگ صحبت کنید
برای تقویت اسپیکینگ در هر جایی که قرار می گیرید، صحبت کنید و نظراتتان را بیان کنید. در این امر اصلا خجالت نکشید. زبان هدف را مثل زبان مادری خود ببینید و از صحبت کردن نترسید. در واقع برای زندگی در یک کشور و ارتباط برقرار کردن با مردمان آنجا، باید به زبان آن تسلط داشته باشیم. از همین رو بهتر است قبل از هر اقدامی زبان آن کشور و طرز مکالمه موفق را بیاموزیم. سعی کنید در هر جایی اصطلاحات و عبارات مناسب را بکار ببرید تا برایتان عادت شود.
برای تقویت اسپیکینگ به انگلیسی فکر کنید
اینکه به زبان انگلیسی فکر کنید و با خودتان صحبت کنید، راحت ترین روش برای تقویت این مهارت است. برای این کار زمانی که در فکر فرو می روید و فعالیت های روزمره خود را مرور می کنید، زبان انگلیسی را هم بخاطر بیاورید و برنامه ریزی خود را با این زبان بگویید. پس از مدت کوتاهی به صحبت کردن انگلیسی عادت می کنید. بهتر است این افکار را با صدای بلند در جلوی آینه بیان کنید با این کار هم اعتماد به نفس خود را تقویت می کنید و هم با زبان بدن خود آشنا می شوید و سعی می کنید هر روز بهتر از قبل عمل کنید.
تقویت مهارت شنیداری
از آنجایی که مهارت شنیداری و مکالمه به هم ارتباط مستقیم دارند، با تقویت مهارت شنیداری می توانید اسپیکینگ خود را هم تقویت کنید. به طوری که تسلط بر یکی تسلط بر دیگری را هم افزایش می دهد. برای تقویت مهارت شنیداری بهتر است از فیلم ها و موسیقی استفاده کنید. علاوه بر آن منابع دیگری هم وجود دارند که به تقویت این مهارت کمک می کنند. کلمات و اصطلاحات جدید را در دفترچه ای یادداشت کنید و هر روز آن ها را مرور کنید.
برای تقویت اسپیکینگ متن را با صدای بلند بخوانید
مهم نیست در چه سطحی از یادگیری زبان هستید، برای اینکه تلفظ بهتری داشته باشید باید تمرین روزانه را در برنامه های خود قرار دهید. یکی از تمرین ها این است که یک متن، خبر، مجله و یا هر چیز دیگری را انتخاب کنید و آن را با صدای بلند بخوانید و سعی کنید به درستی آن را بیان کنید. ابتدا برای خودتان بخوانید و وقتی پیشرفته تر شدید از یک فرد مسلط بخواهید که به شما گوش دهد و ایرادات شما را بگوید.
تماشای فیلم و سریال با زبان اصلی
شما با تماشای اولین فیلم نباید انتظار داشته باشید که تمام مهارت های زبان را بیاموزید؛ بلکه با گذر زمان و تمرکز است که می توان به زبان تسلط پیدا کرد. برای دیدن فیلم بهتر است به نکاتی توجه کنیم:
۱)ابتدا فیلمی را که به آن علاقه دارید، انتخاب کنید. فیلم های مورد علاقه تان انگیزه شما را بیشتر می کند. فیلمی که در ابتدا انتخاب می کنید بهتر است داستان پیچیده ای نداشته باشد. چرا که ذهنتان درگیر می شود و به مکالمات فیلم کمتر توجه می کنید. فیلم های هنری که دیالوگ کمتری دارند و فیلم های تاریخی که لحن متفاوتی دارند
برای یادگیری مناسب نمی باشند. فیلم های کمدی بهترین گزینه ها هستند.
۲)بهتر است فیلم را یکبار با زیر نویس و سپس بدون زیر نویس ببینید. اگر برای تقویت بخش شنیداری خود فیلم می بینید بهتر است بدون زیر نویس و اگر برای لغات و کلمات می بینید بهتر است با زیر نویس تماشا کنید.
۳)فیلم را به چند قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را به صورت دقیق و با تمرکز بالا ببینید و به کلمات و گفت و گو های بازیگران توجه کنید.