بهبود مهارت های ارتباطی انگلیسی

  • خانه
  • بهبود مهارت های ارتباطی انگلیسی

یکی از مشکلاتی که بیشتر زبان آموزان دارند اسپیکینگ است. اغلب زبان آموزان لغات های زیادی حفظ هستند گرامر های زیادی به یاد دارند اما اگر خودشان نتوانند بیان خوب داشته باشند یعنی اسپیکینگ آنها ضعیف است.
برای بهبود اسپیکینگ خود با ما همراه باشید.

 

 

 


سرعت صحبت کردنتان را برای مهارت های ارتباطی کم کنید

 

شاید شما در صحبت کردن به زبان مادری خود گوینده عالی باشید اما باید بگویم که این انتظار در صحبت کردن به زبان خارجی نداشته باشید.
زیرا شما هرچه با مخاطب مقابل خود آرام تر و ساده تر حرف بزنید بر روی مخاطب خود نیز تاثیر عالی بگذارید. همچنین به گونه ای احترام هم حفظ کرده اید و مخاطب شما سعی می کند با شما همان گونه صحبت و مذاکره کند. در نتیجه سرعت صحبت کردنتان کم کنید.
 

 

 

 


زمانی را صرف فکر کردن کنید

 

شاید شما نگران باشید که مخاطب شما اگر سوالی از شما پرسید باید سریع و همان موقع جوابش را بدهید اما این گونه نیست بلکه باید به خودتان زمان بدهید و فکر کنید و بدون استرس جوابش را بدهید.
همچنین می توانید از جملات کابردی و ناب استفاده کنید تا اگر کسی از شما سوالی پرسید ، به مخاطب خود بگویید سوال خوبی بود اما راجع به آن فکر نکرده بودم فرصت بده تا در مورد آن فکر کنم . و بعد از آن پاسخ سوال آن را بدهید.


اگر به خودتان زمان بدهید و از همچنین از مخاطب خود فرصت بگیرید می توانید راحت تر و با فکر باز پاسخ سوالات را بدهید. 
عبارات تنظیم شده: عباراتی هستند که لغات آن با نظمی خاصی مشخص شده و ممکن است شامل فعل، اصطلاح، عباراتی که شامل چند لغات هستند و هر چیزی که ما بتوانیم از آن برای صحبت کردن استفاده کنیم. مانند:

 

during the day
Would you mind if
in the meantimeOh, come on

 

 

 


تمامی موارد را اصولی یاد بگیرید

 

برای صحبت کردن باید این نکته هم توجه داشته باشید که باید نکات گرامری را در جملات به درستی استفاده کنید تا خطایی نداشته باشید. سعی کنید گرامر های مهم و کاربردی را به خوبی و اصولی یاد بگیرید همین باعث می شود که صحبت کردن هم برای شما آسان باشد. زیرا می دانید که از در جملات از کدام گرامر مربوط استفاده کنید.
یکی از مهم ترین و اساسی ترین روش ها یادگیری کامل و اصولی گرامر است در نتیجه یادگیری آن اجباری است. 

 

 

 


برای بهبود مهارت شنونده خوبی باشید

 

زمانی که دارید به زبان خارجی صحبت می کنید شاید حواستان به گفته های خودتان باشد که قسمتی را اشتباه نگید و از  صحبت بقیه غافل می شوید. یکی از روش های غلط این است که به صبحت دیگران بی توجه باشید شاید در همان زمان دیگران از نکات گرامری یا لغات مهمی استفاده کنند که بعد ها به آن نیاز داشته باشید در نتیجه سعی کنید نسبت به  صحبت دیگران دقت کافی داشته باشید‌.

 

 

 

 

تمرین بسیار داشته باشید

 

باید بگویم که یک ارتباط و صحبت کردن نباید یک طرفه باشد بلکه اگر مخاطب شما صحبتی می کنید بی ادبانه می شود که شما حرفی نزنید بلکه با سوال و مذاکره و بحث هم دیگر را به چالش بکشید. برای مثال سوال هایی مانند :


 What are your views on that 
 How about you? What do you think

 


از مخاطب خود بپرسید و آن را به ادامه مکالمه دعوت کرده تا مکالمه ادامه پیدا کند. همچنین مخاطب به شما فرصت می دهد تا از حرف او لذت ببرید و برای حوا به آن پاسخی داشته باشید.
همین روش (صحبت کردن با بقیه) می تواند یکی از بزرگ ترین روش های تمرین کردن شما برای تقویت اسپیکینگ خود باشد. پس از حرف زدن نترسید بلکه سعی کنید خودتان را به چالش بکشید و اشکالات خود را بیابید تا در دفعات بعدی آنها را تکرار نکنید.
حتی می توانید حرف هایتان را بنویسید شاید بر روی برخی از شما کمک به سزایی داشته باشد.

نظرات کاربران ( 429 بازدید کننده )

دیدگاه خود را به اشتراک بگذارید قسمت های ضروری علامت گذاری * شده اند

پشتیبانی در واتساپ